Copyright © 2011 - 2014 Mustache Media | Webbureau te Harderwijk . Home . Over Ons . Diensten . Werk . Artikelen . Contact . Partners

neckermann.com redesign

Omschrijving

Neckermann.com is één van de grootste e-commercebedrijven in Europa. De website neckermann.com biedt consumenten in de Benelux een ruim assortiment met meer dan 150.000 artikelen in diverse productcategorieën zoals mode, wonen, slapen, elektro, huishoudapparatuur, beauty en sport & vrije tijd.

Let op!
Dit project is niet specifiek door Mustache Media uitgevoerd, Roderik Peeters heeft dit project uitgevoerd toen hij bij neckermann.com in loondienst was.

Sinds 1 oktober 2013 is de nieuwe website van neckermann.com live, hiervoor heeft Roderik Peeters in loondienst verschillende pagina’s geoptimaliseerd:

– Lister pagina’s (product categorieën)
– Product pagina’s
– Checkout pagina

Op dit moment maakt neckermann.com gebruik van een nieuwe website en zijn de geoptimaliseerde pagina’s niet meer live te bekijken.

Project

  • WireFrames
  • Design
  • A/B test
Bezoek de website
Over ons
Mustache Media is een webburea te Harderwijk. Het bureau is ontstaan uit de passie voor 'het online', van design tot online marketing. Met deze gedachte in ons achterhoofd wil Mustache Media ondernemers helpen de eerste goede stappen in de online wereld te nemen.
Contact

Uw bericht is verstuurd. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.