Copyright © 2011 - 2014 Mustache Media | Webbureau te Harderwijk . Home . Over Ons . Diensten . Werk . Artikelen . Contact . Partners

Artwork Freaknights

Omschrijving

Op 31 oktober 2013 werd er in Amersfoort een nieuw Halloween evenement georganiseerd: de FreakNights. Op deze Halloweenavond werden horror en humor gecombineerd met feest. Bezoekers werden onder meer getrakteerd op een humoristische horrorshow van Vieze Jack, een ‘Haunted Forest Expierence’ en een monster after party met Dj Tony Star. De Kabouterhut in Amersfoort stond deze avond in het teken van Halloween. De FreakNights wordt georganiseerd door een ervaren team van specialisten uit het vak, die inspelen op de toenemende populariteit van Halloween in Nederland. Door de juiste ingrediënten te combineren, horror en humor, werd de bezoeker verrast met een bijzondere avond uit, vol belevenis, spanning en plezier die nog lang in het geheugen gekerfd staat.

Artwork

Mustache Media heeft de website voor de FreakNights gemaakt, bekijk dit project hier.

Mustache Media

  • Artwork
Over ons
Mustache Media is een webburea te Harderwijk. Het bureau is ontstaan uit de passie voor 'het online', van design tot online marketing. Met deze gedachte in ons achterhoofd wil Mustache Media ondernemers helpen de eerste goede stappen in de online wereld te nemen.
Contact

Uw bericht is verstuurd. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.