Copyright © 2011 - 2014 Mustache Media | Webbureau te Harderwijk . Home . Over Ons . Diensten . Werk . Artikelen . Contact . Partners

Webhosting Harderwijk

Voor webhosting in Harderwijk bent u bij Mustache Media op de juiste plek. Mustache Media is gevestigd in Harderwijk en kunt u de fullservice webhosting bieden waar u naar op zoek bent.

Naast het hosten van websites kunnen wij u helpen uw website online vindbaar te maken voor uw klanten. Een goede webhosting is daarvoor ook belangrijk, omdat de snelheid en de betrouwbaarheid van de servers goede invloed hebben op uw website resultaten.

Webhosting & e-mail

Met webhosting en e-mail van Mustache Media kiest u voor betrouwbaarheid. De servers en apparatuur zijn ondergebracht in het datacenter van euNetworks in Amsterdam. Dit datacenter biedt meer dan 6.000 vierkante meter aan serverruimte, en is opgezet volgens de hoogst denkbare normen op het gebied van stroom, koeling, en beveiliging.

Back-up

Dagelijks worden er back-ups van alle gegevens gemaakt. Verder hebben we een unieke optie in het control panel, waarmee u zelf verbinding kunt maken met onze back-up server en bestanden kunt terugzetten (tot 14 dagen in het verleden).

Voor meer informatie over de webhosting in Harderwijk verwijzen wij u naar onze webhosting pagina, u kunt ook vrijblijvend een offerte opvragen voor uw website. Mustache Media zal een webhosting pakket neerzetten aan de hand van uw wensen.

 

Over ons
Mustache Media is een webburea te Harderwijk. Het bureau is ontstaan uit de passie voor 'het online', van design tot online marketing. Met deze gedachte in ons achterhoofd wil Mustache Media ondernemers helpen de eerste goede stappen in de online wereld te nemen.
Contact

Uw bericht is verstuurd. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.