Copyright © 2011 - 2014 Mustache Media | Webbureau te Harderwijk . Home . Over Ons . Diensten . Werk . Artikelen . Contact . Partners

WordPress 4.0 is daar!

Nieuwe functies WordPress 4.0

WordPress 4.0 is daar en alle WordPress websites kunnen worden geupdate. Wij hebben de updates op een rij gezet. WordPress vat de update als volgt samen: “WordPress 4.0 brengt een nog betere schrijfmodus en beheerervaring met zich mee.”. Wat vooral inhoud dat de gebruikerservaring van WordPress een kleine verbetering heeft gekregen.

 

WordPress 4.0Media met stijl beheren

Alle media uploads staan tegenwoordig in een mooi en eindeloos raster. Het bekijken en bewerken van elke type media is vereenvoudigt.

Gebruik maken van embeds

Het is in WordPress 4.0 mogelijk om alleen een URL van YouTube te kopieren naar een nieuwe regel, WordPress zal de video automatisch integreren. Dit is ook mogelijk voor een tweet. De bewerker toont een daadwerkelijk voorbeeld van de geïntegreerde inhoud, wat veel tijd bespaard en meer inzicht hoe de content eruit komt te zien.

De standaard services zijn uitgebreid, er kunnen nu ook video’s van CollegeHumor, playlists van YouTube en talks van TED worden toegevoegd. Bekijk alle mogelijkheden die WordPress ondersteunt.

Makkelijker tekst bewerken

Schrijven en bewerken van teksten is eenvoudiger en beter geworden. De tekstbewerker past zich aan op de inhoud die jij schrijft. Met de oude WordPress verdwenen de formateringsopties zodra de pagina te lang werd, deze blijven nu bovenaan het scherm staan zodat de tekst ten alle tijden kan worden aangepast.

WordPress 4.0Eenvoudig Plugins vinden

Voor WordPress zijn er meer dan 30.000 gratis en open source plugins beschikbaar in de WordPress plugin directorie. WordPress 4.0 maakt het nog eenvoudiger om de meest geschikte plugin te vinden. De resultaten pagina na het zoeken van een plugin is verbeterd, de visuele ervaring maakt het aantrekkelijker en simpeler om de juiste plugin te vinden.

Andere verbeteringen

Customizer API

Contextschermen, panelen en een breed scala aan onderdelen worden nu ondersteund via de customizer.

Queryvolgorde

Ontwikkelaars hebben maar mogelijkheden gekregen met “ORDER BY” voor “WP_Query”.

Externe bibliotheken

Bijgewerkte bibliotheken:

TinyMCE 4.1.3, jQuery 1.11.1, MediaElement 2.15.

Heb je vragen over de update naar WordPress 4.0 of is jouw website nog niet geupdate? Neem dan contact met ons op.