Copyright © 2011 - 2014 Mustache Media | Webbureau te Harderwijk . Home . Over Ons . Diensten . Werk . Artikelen . Contact . Partners

Webhosting

Webhosting

Betrouwbare webhosting, dat is wat Mustache Media u levert. Op deze manier hoeft u nergens meer naar om te kijken. Met de webhosting van Mustache Media kiest u voor betrouwbaarheid. De servers en apparatuur zijn ondergebracht in het datacenter van euNetworks in Amsterdam. Dit datacenter biedt meer dan 6.000 vierkante meter aan serverruimte, en is opgezet volgens de hoogst denkbare normen op het gebied van stroom, koeling, en beveiliging.

E-mail

Naast de betrouwbare webhosting die Mustache Media levert kunt u gebruik maken van de e-mail server die bij deze webhosting is inbegrepen. U kunt uw e-mails ontvangen met uw domeinnaam. Zowel online als offline is uw mail te benaderen. Wilt u gebruik maken van een doorstuur service is dit natuurlijk ook geen probleem, met het gebruik van cPanel kan Mustache Media u overal mee helpen.

Back-up

Dagelijks worden er back-ups van alle gegevens gemaakt. Verder hebben we een unieke optie in het control panel, waarmee u zelf verbinding kunt maken met onze back-up server en bestanden kunt terugzetten (tot 14 dagen in het verleden). Mocht u hulp nodig hebben bij het terugzetten van een back-up zal Mustache Media u hier gratis bij van dienst zijn.

Webhosting pakketten

Vergelijk hieronder de verschillende webhosting pakketten van Mustache Media. Overstappen naar een groter pakket  of kleiner pakket is op elk moment mogelijk.

Webhosting Klein

  • 1 GB schijfruimte
  • 1 website

€ 3,- p/m

meer informatie

Webhosting Standaard

  • 2 GB schijfruimte
  • 5 websites

€ 5,- p/m

meer informatie

Webhosting Groot

  • 4 GB schijfruimte
  • 10 websites

€ 9,- p/m

meer informatie

Webhosting Extra

  • 8 GB schijfruimte
  • 20 websites

€ 14,- p/m

meer informatie

U kunt ook vrijblijvend een offerte opvragen voor uw website. Mustache Media zal een webhosting pakket neerzetten aan de hand van uw wensen.

Over ons
Mustache Media is een webburea te Harderwijk. Het bureau is ontstaan uit de passie voor 'het online', van design tot online marketing. Met deze gedachte in ons achterhoofd wil Mustache Media ondernemers helpen de eerste goede stappen in de online wereld te nemen.
Contact

Uw bericht is verstuurd. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.